Retete traditionale: Praz umplut

Printeaza

Praz umplut

Prazul trebuie să fie mare, gros. Se taie partea albă în bucăţi de 10 cm, care se opăresc în apă clocotită cu sare, după care se trec prin apă rece şi li se scoate cu atenţie mijlocul.Prazul trebuie să fie mare, gros. Se taie partea albă în bucăţi de 10 cm, care se opăresc în apă clocotită cu sare, după care se trec prin apă rece şi li se scoate cu atenţie mijlocul. Vor rezulta nişte tuburi cu 2-3 învelişuri. Acestea se umplu cu o tocătură preparată la fel ca în reţeta Ardei umpluţi, după care se prăjesc pe rând într-o cratiţă cu grăsime. Se pun într-o cratiţă, deasupra se toarnă sos de roşii şi se lasă să fiarbă 30 de minute. Prazul umplut se serveşte cu smântână sau iaurt.

Vor rezulta nişte tuburi cu 2-3 învelişuri. Acestea se umplu cu o tocătură preparată la fel ca în reţeta Ardei umpluţi, după care se prăjesc pe rând într-o cratiţă cu grăsime. Se pun într-o cratiţă, deasupra se toarnă sos de roşii şi se lasă să fiarbă 30 de minute.

Prazul umplut se serveşte cu smântână sau iaurt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.