Retete de post: Supa de telina si ciuperci
PrinteazaO reteta de supa de telina si ciuperci din: ciuperci, telina, usturoi, vin alb, supa de legume, sos worcestershire, nucsoara, sare si piper.
- 350 gr ciuperci taiate
- 4 teline taiate
- 3 catei de usturoi
- 45 ml vin alb
- 750 ml supa de legume
- 30 ml sos Worcestershire
- 5 ml nucsoara rasa
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Pune intr-o tigaie ciupercile, telina si usturoiul. Toarna vinul, acopera cu un capac si lasa-le la foc mic 30 de minute. Adauga apoi jumatate din supa de legume peste ciuperci, telina si usturoi. Pune toata compozitia intr-un blender si omogenizeaza.
Toarna apoi noua compozitie inapoi in tigaie, adauga restul de supa de legume, sosul Worcestershire si nucsoara. Lasa supa pe foc pana cand fiarbe o data, asezoneaza cu sare si piper si inchide focul. Se serveste fierbinte, garnisita cu frunze de telina.
Supa de telina si ciuperci
Pofta buna!