Retete de post: Ciuperci umplute (usor de preparat)
PrinteazaCiuperci umplute din: ciuperci, margarina, patrunjel, rosii uscate, boia dulce, sare si piper.
- 8-10 ciuperci cu palarii foarte mari
- 100 g margarina
- 1 legatura de patrunjel
- cateva rosii uscate
- boia dulce
- sare
- piper
Mod de preparare:
Căleşte ceapa în două linguri cu ulei şi o lingură cu apă. Adaugă ciupercile, opărite în apă şi tăiate felii.
Condimentează cu sare, piper şi boia şi stinge cu un pahar cu apă.
Lasă să scadă la final aromatizează cu verdeaţa tocată fin.
Rumeneşte bine grişul într-o lingură cu ulei. Toarnă două ceşti cu apă şi presară un praf de sare. Lasă să fiarbă aproximativ zece minute.
Repartizează grişul în farfurii şi pune deasupra mâncărica de ciuperci.
Ciuperci umplute
Pofta buna!