7 Retete gustoase pentru masa de Revelion (2015)

Printeaza

Retete gustoase pentru masa de Revelion:

Retete gustoase pentru masa de Revelion

Reteta zilei: File de vitel in crusta de pesmet

File_de_vitel_in_crusta_de_pesmet_07

File de vitel in crusta de pesmet din: faina, sare, piper, ou, pesmet, file de vitel, ulei de arahide, orez, ulei, ceapa, usturoi, morcov, curry, supa de pui, miere, sos…

Read more »

Reteta zilei: Prajitura cu fructe de padure si scortisoara

Prajitura_cu_fructe_de_padure_si_scortisoara_10

Prajitura cu fructe de padure si scortisoara din: faina, praf de copt, sare, unt, zahar, oua, esenta de vanilie, coaja de lamaie, smantana, lapte, fructe de padure, zahar brun, scortisoara.…

Read more »

 

Reteta zilei: Supa de porc cu fidea de orez

Supa_de_porc_cu_fidea_de_orez_12

Supa de porc cu fidea de orez din: acrne de porc, usturoi, ghimbir, fulgi de ardei rosu, chimen, ulei de susan, supa de pui, salata verde, frunze de sfecla, praz,…

Read more »

Reteta zilei: Muschi de porc umplut

Muschi_de_porc_umplut_06

Muschi de porc umplut din: ulei de masline, usturoi, rosii uscate, masline, parmezan, nuci de pin, muschi de porc, bacon. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 catel de usturoi,…

Read more »

Reteta zilei: Muschi de vita la gratar cu legume si orez

Muschi_de_vita_la_gratar_cu_legume_si_orez_05

Muschi de vita la gratar cu legume si orez din: muschi de vita, sos teryaki, usturoi, ghimbir, sare, piper, ulei, legume la gratar, orez cu ou. Ingrediente: 2 fripturi mușchi…

Read more »

Reteta zilei: Tocana de curcan cu fasole si porumb

Tocana_de_curcan_cu_fasole_si_porumb_07

Tocana de curcan cu fasole si porumb din: ulei de masline, ceapa, telina, ardei iute, usturoi, chimen, coriandru, piper cayenne, fasole, supa de pui, oregano, carne de curcan, porumb, sare…

Read more »

Reteta zilei: Iepure in sos de vin cu usturoi

Iepure_in_sos_de_vin_cu_usturoi_08

Iepure in sos de vin cu usturoi din: iepure salbatic, faina, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, usturoi, vin alb. Ingrediente: 1 iepure sălbatic, portionat 50gr făină, condimentata cu sare și…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.