Reteta zilei: Supa de porc cu fidea de orez

Printeaza

Supa de porc cu fidea de orez din: carne de porc, usturoi, ghimbir, fulgi de ardei rosu, chimen, ulei de susan, supa de pui, salata verde, frunze de sfecla, praz, sos de soia, sos de peste, sare, piper, fidea de orez.

 

Supa_de_porc_cu_fidea_de_orez_11

Ingrediente:

  • 500gr carne de porc
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 2 lingurite ghimbir ras
  • 1 lingurita fulgi de ardei roșu
  • ¼ lingurita de chimen
  • 1 lingura ulei de susan
  • 4 cesti supa de pui
  • 4 căni salata verde sau frunze de sfecla
  • 4 fire praz, tăiat felii subțiri
  • 2 linguri de sos de soia
  • 1 lingurita sos de peste
  • sare
  • piper
  • 120gr fidea de orez

 

 

Mod de preparare:

Adaugati carne de porc, usturoi, ghimbir, fulgi de ardei rosu și chimen într-un bol mediu.

Amestecati bine. Se incălzește o lingură de ulei de susan într-o cratiță mare la foc mediu.

Supa_de_porc_cu_fidea_de_orez

Se adauga carnea de porc condimentată. Gatiti, amestecand cu o lingura pentru a rupe carnea timp de 8-10 minute.

Supa_de_porc_cu_fidea_de_orez_03

Adăugați supa de pui și aduceti la fierbere. Se reduce focul și se fierbe timp de 10 minute.

Supa_de_porc_cu_fidea_de_orez_04

Rupeti frunzele de salata sau de sfecla, adaugati in supa, impreuna cu sos de soia și pește și se fierbe timp de 6-8 minute.

Supa_de_porc_cu_fidea_de_orez_06

Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.

Gatiti fideaua de orez conform instructiunilor.

Incorporati apoi in supa si serviti supa imediat.

Supa_de_porc_cu_fidea_de_orez_10

Supa de porc cu fidea de orez

Supa_de_porc_cu_fidea_de_orez_12

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi place supa de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.