Retete delicioase: Supa crema de ciuperci
PrinteazaO reteta delicioasa de supa crema de ciuperci din: ciuperci, cartof, morcov, ceapa, unt, patrunjel, sare si piper.
- 500g ciuperci champignon proaspete
- 3 cartofi
- 1 morcov
- 1 ceapă mare
- 50ml unt
- 1 leg. pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi şi spălaţi ciupercile, scurgeţi-le de apă şi treceţi-le prin maşina de tocat. Curăţaţi morcovul, ceapa şi cartofii, spălaţi-le, apoi tocaţi mărunt ceapa şi morcovul, iar cartofii tăiaţi-i în cubuleţe. Puneţi totul la fiert în 2 litri apă cu 1 linguriţă sare.
Când începe să fiarbă în clocot, luaţi spuma de câte ori este cazul şi lăsaţi să fiarbă la foc mic până când legumele şi ciupercile sunt bine fierte.
Pasaţi totul printr-o sită deasă, adăugaţi untul şi potriviţi de sare şi piper. Serviţi supa crema de ciuperci caldă, presărată cu pătrunjel tocat mărunt.
Supa crema de ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa crema de ciuperci cu cartofi