Reteta zilei: Rulouri de porc in crusta de prosciutto
PrinteazaRulouri de porc in crusta de prosciutto din: cartofi, mar, usturoi, ou, unt, ulei de masline, prosciutto, porc, salvie, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 cartofi, rasi
- 1 mar, ras
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 1 ou bătut
- unt
- 1 lingură ulei de măsline
- 4 felii de prosciutto
- 4 fileuri de carne de porc
- 4 frunze salvie
- 1 mar, tăiat în felii subțiri
- unt
- sare si piper negru
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200 ° C.
Stoarce tot excesul de lichid din cartofi si mere. Se amesteca impreuna cu usturoiul, oul si condimentele.
Se împarte amestecul în patru porții și puneti in 4 gramezi pe o foaie de copt unsa. Aplatizati. Stropiti cu ulei de masline. Gatiti timp de 10 minute.
Între timp, așezați prosciutto pe o suprafață curată și cate un file de carne. Adaugati salvie și felii de mere, apoi cate o bucatica de unt. Infasurati in prosciutto.
Scoateți cartofii din cuptor, așezați fiecare rulou pe partea de sus a cartofilor si dati la cuptor inca 20 de minute.
Rulouri de porc in crusta de prosciutto
Pofta buna!