Reteta zilei: Paste cu sos de ardei copti
PrinteazaPaste cu sos de ardei copti din: supa de legume, fettuccine, ceapa, usturoi, ardei copt, rosii, busuioc, piper rosu, piper negru.
Poate te intereseaza si:
- Farfalle cu somon si coniac
- Paste la cuptor cu branza, smantana si sunca
- Ravioli cu sos de carne si parmezan
Ingrediente:
- 5 cesti supa de legume
- 300gr fettuccine
- 1 ceapa
- 4 catei de usturoi
- 3-4 ardei copti
- 1 cutie rosii cubulete
- ½ lingura busuioc uscat
- ¼ linguriță piper roșu zdrobit
- piper negru
- 120gr cremă de brânză
Mod de preparare:
Feliati subțire ceapa și tocat usturoiul. Feliati ardeii copti.
Într-o oală mare, combinati supa, ceapa, usturoi, felii de ardei rosu, rosii cubulete cu suc, busuioc, piper roșu zdrobit si piper negru. Se amestecă aceste ingrediente pentru a se combina. Rupeti fettuccine în jumătate, apoi adaugati in oala.
Puneți un capac pe oala și dati focul la mare. Cand clocoteste amestecati usor si dati focul la mic. Fierbeti acoperit pentru 10-12 minute, amestecand la fiecare câteva minute.
Se amestecă pastele până când brânza se topește și obtineti un sos neted.
Paste cu sos de ardei copti
Pofta buna!
Ce bine arata pastele cu sos de ardei 🙂