Reteta zilei: Jeleu rece de capsuni

Printeaza

Jeleu rece de capsuni din: apa, gelatina, suc de capsuni, zahar.

Jeleu rece de capsuni

Ingrediente:

  • 1 cana apă
  • 2 ½ linguri de gelatină granulată
  • 3 cesti suc de capsuni
  • ¼ ceasca zahăr

 

 

 

Mod de preparare:

Combinați apă și gelatină împreună într-o cratiță. Se încălzește amestecul până la fierbere.

Jeleu rece de capsuni

Se toarnă amestecul într-un vas de sticlă. Se adauga suc și zahăr, amestecati bine.

Jeleu rece de capsuni

Refrigerați timp de cel puțin o oră.

Serviti rece.

Jeleu rece de capsuni

Jeleu rece de capsuni

Jeleu rece de capsuni

 

Savurati!

 

 

 

 


poate iti place si:

Jeleu cu struguri

Jeleu de visine cu rom

Jeleu de visine cu rom din: vişine, gelatina, lamai, iaurt, zahar, rom alb, frisca.   Ingrediente: 500 g vişine 10 g gelatină 3 lămâi 500 ml iaurt 100 g zahăr 4 linguri rom alb 300 ml frişcă   Mod de preparare: Scoţi sâmburii vişinelor. Razi coaja de lămâie şi stor­ci sucul. Amesteci într-un castron iaurtul […]

 

Mere coapte umplute cu jeleu

Mere coapte umplute cu jeleu din: mere, pere, lapte, zahar, orez, scortisoara, jeleu. Ingrediente: 6 mere mari 2 pere 300 ml lapte 100 g zahăr brun 100 g orez 1 praf de sare scorţişoară zahăr vanilinat 50 g jeleu de pere 20 g unt pentru tavă   Mod de preparare: Speli orezul şi îl pui […]

Jeleu de mere

Jeleu de mere cu menta si lamaie

Jeleu de mere cu menta si lamaie din: mere, zahar, apa, menta, lamaie, cidru. Ingrediente: 300 g mere acrişoare 1000 g zahăr gelifiant 1:1 500 ml apă 3 linguriţe de mentă proaspătă sucul de la 1 lămâie 250 ml cidru   Mod de preparare: Menta se spală şi peste ea se toarnă 250 ml apă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.