Reteta zilei: Jeleu rece de capsuni

Printeaza

Jeleu rece de capsuni din: apa, gelatina, suc de capsuni, zahar.

Jeleu rece de capsuni

Jeleu rece de capsuni

Ingrediente:

  • 1 cana apă
  • 2 ½ linguri de gelatină granulată
  • 3 cesti suc de capsuni
  • ¼ ceasca zahăr

 

 

Mod de preparare:

Combinați apă și gelatină împreună într-o cratiță. Se încălzește amestecul până la fierbere.

Jeleu rece de capsuni

Se toarnă amestecul într-un vas de sticlă. Se adauga suc și zahăr, amestecati bine.

Jeleu rece de capsuni

Refrigerați timp de cel puțin o oră.

Serviti rece.

Jeleu rece de capsuni

Jeleu rece de capsuni

Jeleu rece de capsuni

Savurati!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Jeleu rece de capsuni
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.