Reteta zilei: Dulceata de ceapa cu cimbru
PrinteazaDulceata de ceapa cu cimbru din: ulei de masline, ceapa, sare, cimbru, piper, sirop de artar, otet.
- ¼ cana ulei de masline
- 8 cani ceapa, felii subtiri
- 2 lingurițe sare
- 1 lingură cimbru
- 1 linguriță piper
- 1 cană sirop de arțar
- ¼ cana oțet
Mod de preparare:
Într-o tigaie încălziți uleiul de măsline și adăugați ceapa. Gătiti la foc mediu timp de 10 minute. Reduceți focul și adăugați sare, cimbru și piper. Acoperiti și gătiti încă 10 minute. Adăugați sirop de arțar. Aduceți la fierbere si si mai gatiti încă 15 minute. Opriti focul și adăugați oțetul.
Adaugati amestecul în borcane sterilizate. Fierbeti borcanele timp de 10 minute.
Pastrati la loc racoros.
Dulceata de ceapa cu cimbru
Pofta buna!





