Reteta zilei: Bruschete cu guacamole

Printeaza

Bruschete cu guacamole din: avocado, oua fierte, ceapa verde, iaurt, sare, piper, suc de lime, paine prajita.

 

Ingrediente: 

  • 1 avocado
  • 2 ouă fierte, doar albusurile
  • 2 lingurițe ceapă verde tocata
  • 1 lingură iaurt
  • ¼ lingurita sare
  • ⅛ linguriță piper
  • ½ linguriță suc de lime
  • paine prajita

 

Mod de preparare:

Adăugați toate ingredientele într-un bol.

Bruschete cu guacamole

Amestecati folosind o furculiță.

Bruschete cu guacamole

Serviți cu pâine prajita.

Bruschete cu guacamole

Bruschete cu guacamole

Bruschete cu guacamole

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Bruschete cu ton si ardei iute

Bruschete cu ton si pesto

Bruschete cu ton si pesto din: bagheta, ulei de masline, ton in ulei de masline, busuioc, suc de lamaie, sare, piper, humus, sos pesto. Ingrediente:  1 baghetă 1/4 cană de ulei de măsline 2 cutii ton in ulei de masline 2 linguri busuioc tocat 1 lingura de suc de lamaie sare și piper negru 1 […]

 

Bruschete cu rosii

Bruschete cu busuioc si rosii

Bruschete cu busuioc si rosii din: paine, rosii, usturoi, oregano, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 8 felii pâine 8 roşii 3 căţei usturoi un pic oregano uscat ulei busuioc sare piper   Mod de preparare: Roşiile se spală, se şterg şi se taie felii, apoi cubuleţe. Peste cuburile de roşii se pun usturoiul pisat, busuiocul tocat, […]

 

 

Bruschete cu creveti

Bruschete cu creveti

Bruschete cu creveti din: creveti, ceapa, ardei, usturoi, smantana, piper, paine. Ingrediente: 150 g creveţi 2 cepe verzi 1 căţel de usturoi mare 1 ardei gras roşu 1/2 linguriţă coajă de lămâie rasă 1 lingură smântână 1 praf de piper de Cayenne paine   Mod de preparare: Se amestecă într-un castron mare 150 g creveţi […]

 

Bruschete cu ansoa si usturoi 

Bruschete cu ansoa si bucuioc

Bruschete cu ansoa si bucuioc din: paine, ansoa, usturoi, rosii, ceapa, busuioc. Ingrediente: paine neagra ansoa usturoi rosii ceapa busuioc   Mod de preparare: Se prăjesc feliile de pâine neagră, se freacă cu ulei şi se ornează cu un amestec de usturoi pisat, cuburi de roşii, busuioc tocat şi rondele de ceapă verde. Se aşază […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.