Bruschete cu ton si pesto
PrinteazaBruschete cu ton si pesto din: bagheta, ulei de masline, ton in ulei de masline, busuioc, suc de lamaie, sare, piper, humus, sos pesto.
- 1 baghetă
- 1/4 cană de ulei de măsline
- 2 cutii ton in ulei de masline
- 2 linguri busuioc tocat
- 1 lingura de suc de lamaie
- sare și piper negru
- 1 cană humus
- 1/3 cana sos pesto
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Feliati bagheta. Se aseaza feliile pe o foaie de copt. Se ung cu ulei de măsline. Se pune pâinea în cuptor timp de 8-10 minute pe ambele parti.
Într-un bol se combină ton, busuioc tocat, zeama de lamaie, sare si piper. Se amestecă bine. Pe fiecare felie de bagheta adaugati humus si sos pesto.
Deasupra adaugati salata de ton. Garnisiti cu busuioc si serviti.
Pofta buna!





