Bruschete cu busuioc si rosii

Printeaza

Bruschete cu busuioc si rosii din: paine, rosii, usturoi, oregano, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Bruschete cu rosii si bucuioc

  • 8 felii pâine
  • 8 roşii
  • 3 căţei usturoi
  • un pic oregano uscat
  • ulei
  • busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiile se spală, se şterg şi se taie felii, apoi cubuleţe.

Peste cuburile de roşii se pun usturoiul pisat, busuiocul tocat, oregano, puţinulei, sare şi piper. Se amestecă şi se lasă deoaparte.

Pâinea se prăjeşte, se aşază amestecul de roşii şt se aduce la masă.

 

Pofta buna!


Poate iti place si:

Reteta zilei: Bruschete cu rosii cherry

Bruschete cu rosii cherry din: rosii cherry, capa rosie, busuioc, otet de vin rosu, paine, usturoi, ulei de masline, sare de mare, piper. Ingrediente:  250g roșii cherry 1/2 ceapa rosie, feliata 2 lingurite busuioc proaspăt, feliat 2 linguri de otet de vin rosu 8 felii de pâine 1 catel de usturoi ulei de măsline 1 […]

Reteta zilei: Bruschete cu branza de capra si ciuperci

Bruschete cu branza de capra si ciuperci din: bagheta, ulei de masline, ciuperci, praz, sare, cimbru, rozmarin, usturoi, branza de capra, smantana, piper, arpagic. Ingrediente:  1 bagheta, tăiata felii 4 linguri ulei de masline 1 kg ciuperci 1 praz 1/2 linguriță sare 1 lingura frunze de cimbru, tocat 1 lingurita de rozmarin proaspat, tocat 2 […]

Reteta zilei: Bruschete cu ricotta si dovleac

Bruschete cu ricotta si dovleac din: dovleac, mar, ulei de masline, scortisoara, nucsoara, ienibahar, cuisoare, sare, piper, paine, ricotta, usturoi, salvie, otet balsamic. Ingrediente Bruschete cu ricotta si dovleac:  2 cesti dovleac, cuburi 1 cană mere, cuburi 6 linguri ulei de măsline ½ lingurita scortisoara ¼ lingurita nucsoara ¼ linguriță ienibahar ¼ lingurita cuisoare 1 […]

Reteta zilei: Bruschete cu ciuperci

Bruschete cu ciuperci din: ciuperci, usturoi, ceapa, cimbru, branza, vin alb, sare, piper, ulei de masline, bagheta. Ingrediente Bruschete cu ciuperci:  200 g ciuperci, tăiate în felii subțiri 1 catel de usturoi, taiat in jumătate 2 cepe cubulete 2 crengute cimbru proaspat 1 ceasca de branza Gruyere rasa 2 linguri vin alb sec sare si […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.