Reteta pui cu vinete

Printeaza

 Reteta pui cu vinete

Un pui mai mic şi îl porţionezi, cureţi 3 ceapă şi o tai mărunt, apoi fe înăbuşi pe toate în unt. După ce s-au rumenit ceapa şi carnea, pui o linguriţă de făină, apoi apă caldă cât să le acopere, sare după gust şi le laşi să fiarbă.

In acest timp, tai vinetele cuburi mari, le opăreşti 5-10 minute, apoi le adaugi în mâncare. O dată cu vinetele, adaugi şi 2-3 căţei de usturoi tăiaţi feliuţe şi mai laşi pe foc încă 15-20 ce minute.

Reteta pui cu vinete

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Foarte bun! Merita sa incercati reteta asta de pui cu vinete.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.