Pui cu vinete, ceapa si usturoi

Printeaza

Pui cu vinete, ceapa si usturoi din: pui, unt, ulei, ceapa, lamaie, sare, piper, vinete, usturoi.

Ingrediente:Pui cu vinete, ceapa si usturoi

  • 1 pui de 1 kg
  • 50 g de unt
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 ceapa
  • 1 lamiie
  • sare
  • piper
  • 350-400 g de vinete, conservate in congelator
  • 2 catei usturoi

 

Mod de preparare:

Taiati puiul in bucati, spalati-le, zvintati-le foarte bine si frigeti-le in tigaie in amestecul de unt si ulei. Adaugati ceapa tocata si 2 catei de usturoi.

Cind carnea s-a aurit, puneti sare, piper si adaugati 200 ml de apa. Lasati sa fiarba acoperit, pe foc mic, adaugind din timp in timp cita putina apa calda, pe masura ce aceasta se evapora.

Cind carnea este gata, scoateti-o din sos, adaugati piureul de vinete, decongelat, puneti sare, piper si zeama de lamiie dupa gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.