Reteta pui cu legume

Printeaza

Reteta pui cu legume din: aripioare si ciocanele de pui, ceapa, usturoi, cimbru, lamaie, otet, vin, ulei, piper, miere.

Ingrediente:Reteta pui cu legume

  • 8 aripioare şi 8 ciocănele de pui
  • ceapă tocată
  • usturoi pisat
  • cimbru tocat
  • zeamă şi coajă de lămâie rasă
  • 5 linguri oţet
  • 100 ml vin alb
  • 3 linguri ulei
  • piper
  • linguriţă miere

 

Mod de preparare:

Se marinează 8 aripioare şi 8 ciocănele de pui circa 1 oră într-un amestec de ceapă tocată, usturoi pisat, cimbru tocat, zeamă şi coajă de lămâie rasă, 5 linguri oţet, 100 ml vin alb, 3 linguri ulei, piper şi o linguriţă miere.

Se scurg, se sărează şi se frig ciocănelele 30 minute, iar aripioarele – 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.