Reteta paste cu ciuperci

Printeaza

Reteta paste cu ciuperci din: paste, ciuperci, ulei, usturoi, ceapa, vin, faina, margarina, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Reteta paste cu ciuperci

  • 500 g paste
  • 500 g ciuperci
  • 1/2 ceaşcă de ulei
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lin­gură de făină
  • 2 linguri de margarină
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală, se curăţă, se taie felii şi se înăbuşă în ulei cu ceapa tăiată solzişori. Se adaugă vinul, sarea, verdeaţa tocată mărunt şi se lasă la fiert 30 de minute. La sfârşit se adaugă usturoiul tăiat feliuţe şi piperul.

Pastele se fierb în apă clocotită cu sare, se strecoară şi se aşază în farfurii. Deasupra se pune puţină margarină şi apoi sosul de ciuperci.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi plac pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.