Reteta bulete de cascaval

Printeaza

Reteta bulete de cascaval din: cascaval, ou, ulei, faina.

Ingrediente:Reteta bulete de cascaval

  • 100 g caşcaval ras
  • 1 ou
  • 100 g ulei (pentru prăjit)
  • 1 lin­guriţă făină

 

 

Mod de preparare:

Se separă oul. Se bate albuşul spumă şi se ames­tecă uşor cu gălbenuşul, caşcavalul ras şi făina pre­sărată pe rand.

Din această compoziţie se mode­lează bufetele de mărimea unor nuci mici. Se pră­jesc în uleiul fierbinte pană se rumenesc uşor. Se servesc calde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta de nota 10. In privinta gatitului , pentru mine, Restaurantedelux are cele mai faine retete. Gustoase si usor de facut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.