Reteta budinca de legume

Printeaza

Reteta budinca de legume din: legume, smantana, unt, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Reteta budinca de legume

  • legume asortate, fierte în apă sărată şi tăiate în cuburi mici
  • 2 franzele mici
  • 6 lin­guri smântână
  • unt şi pesmet pentru uns şi tapetat forma
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Franzela, înmuiată în lapte şi stoarsă, se trece prin sită, se amestecă bine cu legumele, smântână şi sarea. Această com­poziţie se pune într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet.

Se coace la cuptor; când este gata se răstoarnă pe o farfurie şi se serveşte cu diferite soteuri, tot de legume, aşezate în jurul ei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.