Rata cu fistic

Printeaza

Rata cu fistic din: pulpe de rata, ceafa de porc, oua, coniac, ficatei, fistic.

Ingrediente:Rata cu fistic

  • 4 pulpe de raţă
  • 500 g ceafa de porc
  • 4 oua
  • 100 ml coniac
  • 200 g fistic
  • 2 ficăţei de raţă

 

Mod de preparare:

Se dezosează 4 pulpe de raţă, se toacă în maşină împreună cu 500 g ceafa de porc. Se adaugă 4 ouă, 100 ml coniac şi 200 g fistic tăiat grosier. Se pune amestecul pe o foaie de copt şi se nivelează.

Se aşază 2 ficăţei de raţă tăiaţi felii, pe toată lungimea cărnii tocate. Se rulează, se strâng capetele şi se pune rulada într-o formă de chec, apoi se dă la cuptor 2 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.