Rahat cu fistic si migdale

Printeaza

Rahat cu fistic si migdale din: zahar, agar agar, apa, apa de trandafiri, colorant rosu, ulei, amidon, fistic, migdale.

Ingrediente:Rahat_cu_fistic_si_migdale

  • 400 g zahar
  • o lingura agar agar
  • 250 ml apa
  • 40 ml apa de trandafiri
  • colorant rosu

pentru servit:

  • o lingurita ulei
  • o lingurita amidon
  • 50 g fistic
  • 50 g migdale

 

Mod de preparare:

Praful de agar-agar se amestecă bine cu zahărul. Apoi, acest zahăr amestecat, apa, apa de trandafiri şi colorantul se pun pe foc si se lasă să fiarbă. Intre timp, o tavă se unge cu ulei si se tapetează cu fructele uscate şi tăiate.

Se varsă lichidul cald şi se lasă la răcit complet. Se scoate pe un suport presărat cu un pic de amidon şi se taie cuburi. Se aşază cuburile de rahat pe un grătar şi se lasă o noapte să se răcească în totalitate.

Rahat cu fistic si migdale

Rahat_cu_fistic_si_migdale

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce urat suna :))) Rahat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.