Raci cu ciuperci

Printeaza

Raci cu ciuperci din: cozi de raci, unt, branza, boia, sare, ciuperci, oua, cartofi, lamaie, coniac.

Ingrediente:Raci cu ciuperci

  • 30 de cozi de raci fierte
  • 80 g unt de raci
  • 60 g brînză rasă
  • 60 g unt
  • sare
  • boia iute
  • 500 g cartofi
  • 3 gălbenuşuri
  • nucşoară rasă
  • 300 g ciu­perci
  • 1/2 lămîie
  • 1 lingură făină
  • puţin coniac

 

Mod de preparare:

Se face un sos suprem din fiertură de raci, făină, 1/4 1 zeamă de peşte sau raci şi puţin coniac. Se fierbe 5 minute, apoi se leagă cu sman­aînă, 1 gălbenuş şi cu zeama de lămaie.

Se prepară un piure de cartofi (500 g cartofi, 50 g unt, 2 gălbenuşuri şi nucşoară rasă), în mijloc se pun cozile de raci fierte şi ciuper­cile tăiate amestecate cu sosul, deasupra se pune branza rasă şi untul topit, se dă la gratinat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/raci-cu-ciuperci html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.