Punci cu vin si merisoare

Printeaza

Punci cu vin si merisoare din: vin, portocale, lamai, merisoare, zahar, scortisoara.

Ingrediente:Punci cu vin si merisoare

  • 1 l vin roşu
  • 4 portocale
  • 2 lămâi
  • 100 g zahăr
  • 1/2 linguriţă scorţişoară
  • 200 g merişoare uscate

 

Mod de preparare:

Storci zeama de la 2 portocale, iar restul şi cele 2 lămâi le tai jumătăţi de rondele. Pui vinul pe foc cu zahărul, scorţişoara, sucul de portocale, lămâile, portocalele şi merişoarele uscate.  Laşi să fiarbă, la foc mic, 15 minute.

Serveşti băutura caldă.

 

Savurati!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.