Punci de ceai rosu

Printeaza

Punci de ceai rosu din: ceai, zahar, suc de portocala, lamaie, cuisoare, vin, rom.

Ingrediente:Punci de ceai rosu

  • 250 ml ceai roşu (sau negru)
  • 80 g zahăr
  • sucul de la o portocală
  • sucul şi coaja de la o lămâie
  • 1/2 baton de scorţişoară
  • 3 cuişoare
  • 750 ml vin roşu
  • 2 păhărele de rom

 

Mod de preparare:

Pune ceaiul fierbinte într-o crăticioară, adaugă zahărul şi amestecă până se topeşte.

Adaugă sucul de portocală şi cel de lănsiâie, coaja de lămâie rasă, scorţişoara, cuişoarele şi vinul roşu. Pune pe foc doar cât să încălzeşti, nu să fiarbă! Strecoară şi adaugă romul.

Toarnă în pahare rezistente la lichide fierbinţi şi serveşte imediat.

 

Savurati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.