Pulpe de pui umplute la gratar

Printeaza

Pulpe de pui umplute la gratar din: pulpe de pui, crema de branza, masline, rosii, sare, piper, lamaie, pesto.

Ingrediente:Pulpe de pui umplute la gratar

  • 8 pulpe de pui, cu piele

 

Pentru umplutura:

  • 200 g cremă de brânză
  • 100 g măsline negre, fără sâmburi, tăiate mărunt
  • 8 roşii uscate, în ulei, tăiate mărunt
  • sare şi piper negru măcinat

 

Pentru marinada:

  • coaja rasă fin
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • 3-4 linguri cu pesto verde

 

Mod de preparare:

Foloseşte un cuţit ascuţit pentru a scoate oasele. Crestează pielea. Amestecă ingredientele pentru marinată.

Pentru a face umplutura, bate crema până se înmoaie, apoi amestec-o cu măslinele, roşiile şi asezonează, împarte compoziţia între cele 8 pulpe, împachetând carnea în jurul umpluturii.

Pune carnea umplută într-o farfurie întinsă şi unge-o cu marinata pregătită anterior. Las-o la rece 3-4 ore.

Infige carnea marinată în beţe de frigărui, folosind câte 2 beţe pentru 4 pulpe. Coace carnea la foc mediu, pe grătar, timp de 15 minute, întorcând-o regulat şi ungând-o cu marinată.

Serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.