Pulpe de rata cu varza

Printeaza

Pulpe de rata cu varza din: pulpe de rata, grasime, ceapa, salvie, usturoi, vin, otet, varza, dafin, zahar.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de raţă
  • 50 g grăsime
  • 2 cepe
  • salvie
  • usturoi
  • 150 ml vin
  • 2 linguri oţet balsamic
  • varză roşie
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingură zahăr

 

Mod de preparare:

Se presară cu sare şi piper 4 pulpe de raţă; se călesc 20 minute în 50 g grăsime de gâscă. Se taie solzişori 2 cepe şi se călesc în untura rămasă, după ce se scot pulpele. Se adaugă 2 linguriţe de salvie uscată şi 1 căţel de usturoi tocat.

Deasupra se aşază pulpele, se toarnă 150 ml vin roşu şi se dau la cuptor, la foc mic, cca 1 oră.

Se călesc 2 cepe tocate; se toarnă 2 linguri oţet balsamic diluat în puţină apă. Se adaugă varză roşie tocată, 2 foi de dafin şi 1 lingură zahăr şi se lasă la fiert, la foc mic, aproape 2 ore.

Se serveşte cu pulpele rumenite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.