Pulpe de pui invelite in piure de cartofi

Printeaza

Pulpe de pui invelite in piure de cartofi

Ingrediente:Pulpe de pui invelite in piure de cartofi

  • 8 pulpe de pui
  • 6-7 cartofi noi
  • 1 ou
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • ulei
  • făină

 

Mod de preparare:

Speli pulpele, le îndepărtezi pielea şi le pui la fiert în apă cu sare. Cureţi apoi 4 cartofi şi-i fierbi în apă cu sare, iar când sunt gata îi pasezi.

Razi peste ei cartofii cruzi rămaşi şi curăţaţi, adaugi oul bătut, mărarul tocat, sare, piper şi cimbru şi omogenizezi compoziţia.

Amesteci făina cu sare, piper şi cimbru, dai prin acest amestec carnea fiartă, apoi îmbraci fiecare bucată de carne în compoziţia de cartofi şi le prăjeşti pe toate în ulei încins. Sunt bune cu orice salată de sezon.

Pulpe de pui invelite in piure de cartofi

Pulpe de pui invelite in piure de cartofi

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Sunt bune ca gust dar ca aspect nu imi plac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.