Pui pane cu branza topita si sunculita

Printeaza

Pui pane cu branza topita si sunculita din: file de pui, faina, pesmet, branza topita, sunculita, oua, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Pui_pane_cu_branza_topita_si_sunculita

  • 2 kg file de pui
  • 150 g făină
  • 250 g pesmet
  • 150 g brânză topită
  • 200 g sunculită ardeleneasa
  • 3 ouă
  • sare
  • piper măcinat
  • 200 ml ulei

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui şi îl usuci Intre şervete absorbante. Il tai în felii subţiri, ca pentru şniţele, pe care le înveleşti în folie de plastic şi le baţi cu ajutorul ciocanului pentru şniţele.

Presari carnea cu sare şi piper după gust. Repartizezi pe feliile de carne brânza topită şi şunculiţa.

Rulezi bucăţile de carne şi le legi cu aţă sau le prinzi cu scobitori. Treci rulourile prin făină, apoi prin ou bătut şi pesmet, după care le prăjeşti în baie de ulei încins.

Le scoţi pe şerveţele absorbante şi le indepărtezi aţa sau scobitorile.

Pui pane cu branza topita si sunculita

Pui_pane_cu_branza_topita_si_sunculita

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.