Pui la cutor cu morcov, cartof si cimbru

Printeaza

Pui la cutor cu morcov, cartof si cimbru din: cartofi, morcovi, ceapa, pui dezosat fără pieliţă, apă, cimbru, piper, ulei.

Ingrediente:Pui la cutor cu morcov, cartof si cimbru

  • 4 cartofi mari
  • 6 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 pui dezosat fără pieliţă
  • 100 ml apă
  • 1 lingură cimbru
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Intr-o tavă pui puţin ulpi, apoi aşezi cartofii tăiaţi felii mai groase, morcovii tăiaţi bastonaşe şi ceapa tăia ta în patru. Carnea de pui o tai bucăţi potrivite, pe care le pui deasupra legumelor.

Torni apa amestecată cu cimbru şi piper peste carne şi legume. Dai tava la cuptorul încins şi laşi până totul se rumeneste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.