Pui cu sos de ceapa si boia

Printeaza

Pui cu sos de ceapa si boia din: pulpe superioare de pui, ceapă verde, usturoi, boia, ulei, sare, piper.

Pui_cu_sos_de_ceapa_si_boia

Ingrediente:

  •  4 pulpe superioare de pui
  •  3 legături ceapă verde
  •  4 căţei usturoi
  •  2 linguriţe boia
  •  2 linguri ulei
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

In ulei încins, se pune ceapa la călit, după ce a fost curăţată $i tăiată mărunt. Se amestecă pentru a nu se prinde de vas şi, când a început să se înmoaie, se adaugă boiaua. Se lasă un minut şi se adaugă pulpele de pui şi se lasă să se rumenească, până ce îşi schimbă culoarea.

Se toarnă apoi câte 200 ml de apă, în mai multe reprize, până ce carnea se fierbe, sub capac. Se lasă la fiert în funcţie de cât de scăzut se doreşte a fi sosul. Spre sfârşit, se adaugă usturoiul, sarea şi piperul.

Pui cu sos de ceapa si boia

Pui_cu_sos_de_ceapa_si_boia

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.