Pui cu castane si vin

Printeaza

Pui cu castane si vin din: pui, unt, faina, zahar, vin, castane, stafide, sare.

Ingrediente:Pui cu castane si vin

  • 2 pui mai mici sau 1 mediu
  • 100 g unt
  • 1 lingură de făină
  • 2 linguri de zahăr
  • 200 ml supă de pui
  • sare
  • 2 linguri de vin alb sec
  • 30-40 castane curăţate de coajă
  • 100 g stafide roşii

 

Mod de preparare:

Topeşte untul într-o cratiţă şi prăjeşte puii până se rumenesc. Scoate-i şi în sosul rămas pune făina şi amestecă până se închide la culoare. Adaugă zahărul, supa, vinul, sare după gust, castanele şi stafidele.

Când începe să fiarbă, pune şi puii şi fierbe totul până când scade zeama, întorcând puii din când în când.

Serveşte carnea cu castane alături.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.