Proprietatile usturoiului

Printeaza

Această legumă conţine alinază, o enzimă ce previne formarea cheagurilor şi luptă împotriva trombozei arteriale şi a coagulării sângelui, ceea ce reduce riscul de boli de inima.

Coacerea căţeilor de usturoi (timp de trei minute şi la o temperatură de cel mult 190°C) ajută la menţinerea proprietăţilor anti-trombotice. Opreşte focul după trei minute; în şase minute usturoiul îşi pierde 80% dintre proprietăţile anticoagulante, iar în zece minute acestea dispar în totalitate.

Toacă şi zdrobeşte usturoiul chiar înainte să-l găteşti pentru a elibera o cantitate mai mare de alinază.

 

Proprietatile usturoiului

Proprietatile usturoiului

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.