Prajitura de casa cu branza de vaci

Printeaza

Prajitura de casa cu branza de vaci din: margarina, faina, sare, zahar, oua, branza, ulei.

Ingrediente:Prajitura de casa cu branza de vaci

Pentru aluat:

  • 250 g margarina
  • 400 g făină
  • 200 g zahăr
  • 3 gălbenuşuri
  • o linguriţă sare

Pentru umplutură:

  • un kg brânză de vaci
  • 3 ouă
  • 100 ml ulei
  • 200 g zahăr, după gust

 

Mod de preparare:

Margarina şi zahărul se pun pe foc să se topească, se adaugă apoi gălbenuşurile şi se amestecă.

Se pune făina amestecată cu sarea, se amestecă şi se frământă aluatul care se împarte în două şi se lasă la frigider pentru 2 ore.

Ingredientele pentru umplutură se amestecă. O parte a aluatului se întinde în tavă şi se pune umplutura. A doua parte a aluatului se trece prin râzătoare direct peste umplutură, în tavă.

Se lasă prăjitura la cuptor pentru 50 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.