Prajitura cu mere si glazura de cacao

Printeaza

O reteta de prajitura cu mere, faina, zahar pudra, nuca, cacao, margarina, bicarbonat si oPrajitura cu mere si glazura de cacaotet.

Ingrediente:

  • 1 cană (de 250 g) făină
  • 1 cană zahăr pudră
  • 1 cană mere rase
  • 1/2 cană nucă tăiată
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • oţet

Ingrediente glazură:

  • 100 ml apă
  • 50 g cacao
  • 50 g zahăr
  • 50 g margarină

 

Mod de preparare:

Amesteci merele rase cu zahărul, făina, nuca şi bicarbonatul stins cu oţet şi torni compoziţia obţinută într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină.

Coci prăjitura la foc potrivit 30 de minute. în acest timp pregăteşti glazura: Freci margarina cu zahărul, adaugi cacaua şi apa şi le fierbi pe toate pe foc mic 5-10 minute.

Torni glazura peste prăjitu­ra gata coaptă, o laşi să se răcească, apoi o tai bucăţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.