Prajitura cu fructe de padure si migdale

Printeaza

Prajitura cu fructe de padure si migdale din: branza dulce, smantana, oua, fructe de padure, zahar, zahar vanilinat, gris, migdale si lapte.

Prajitura_cu_fructe_de_padure_si_migdale

 

Ingrediente:

  • 700 g brânză dulce
  • 200 g smântână
  • 4 ouă
  • 200 g fructe de pădure proaspete sau congelate
  • 200 g zahăr
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 2 linguri griş
  • 2 linguri migdale fin măcinate
  • 100 ml lapte dulce pasteurizat

 

Mod de preparare:

Pui grisul într-un vas şi torni peste el laptele rece, după care îl laşi să se umfle timp de 10 minute.

Mixezi brânza cu ajutorul unui robot, adaugi gălbenuşurile, vanilia, grisul, migdalele şi smântână.

Baţi albuşurile spumă tare, cu ajutorul mixerului sau al telului. Adaugi treptat zahărul şi continui să baţi până când se dizolvă cristalele de zahăr.

In compoziţia cu brânză, încorporezi întâi 1/2 din spumă, apoi restul, amestecând încet, de jos în sus.

Ungi cu unt o formă de ceramică şi torni jumătate din compoziţia de brânză.

Presari jumătate din fructele de pădure, apoi le acoperi cu restul de compoziţie.

Presari restul de fructe şi coci la foc mediu, 40 de minute.

 

 

Prajitura cu fructe de padure si migdale

Prajitura_cu_fructe_de_padure_si_migdale

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Prajitura fructata cu ciocolata

Prajitura fructata cu ciocolata

Prajitura fructata cu ciocolata din: frisca, capsuni, alune, kiwi, banane, ciocolata, zahar, faina, oua, unt, ulei, praf de copt , gelatina. Ingrediente: 100 ml frişca bătută 200 g căpşune 200 g alune 2 kiwi 2-3 banane Pentru blatul maro: 100 g zahăr 150 g ciocolată 3 linguri cu făină 2 gălbenuşuri 4 albuşuri 50 g unt […]

 

Prajitura cu caise si branza

Prajitura cu caise si branza

Prajitura cu caise si branza din: faina, unt, zahar, oua, caise, branza, smantana, lamaie, vanilie. Ingrediente: 250 g făină 125 g unt 200 g zahăr 4 ouă 500 g caise 500 g brânză dulce 200 ml smântână dulce 1 lămâie mare esenţă de vanilie sare   Mod de preparare: Pentru blat, frământă un aluat din […]

 

Prajitura aromata in doua culori

Prajitura aromata in doua culori din: oua, zahar, unt, lapte, faina, cacao, ciocolata, praf de copt. Ingrediente: 4 oua 500 g zahăr 200 ml lapte 100 g unt 250 g făină 3 linguri cu cacao 1 pliculeţ cu praf de copt 100 g ciocolată sos de ciocolată   Mod de preparare: Freacă gălbenuşurile cu untul moale […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.