Prajitura cu ciocolata si piure de zmeura

Printeaza

Prajitura cu ciocolata si piure de zmeura din: unt, ciocolata, zahar, faina, oua, piure de zmeură.

Ingrediente:Prajitura_cu_ciocolata_si_piure_de_zmeura

  • 200 g unt + extra pentru uns
  • 300 g ciocolată
  • 4 linguri cu zahăr + extra pentru tapetat
  • 3 linguri cu făină
  • 3 ouă
  • piure de zmeură

 

Mod de preaprare:

Topim într-o crăticioară la foc mic untul, ciocolata şi zahărul.  Se toarnă totul într-un castron, apoi se adaugă pe rând ouăle şi se amestecă bine după fiecare.

Se încorporează şi piureul de zmeură făcut din 100 g fructe şi se omogeni­zează compoziţia.

Formele se ung cu unt şi se tapetează cu zahăr, apoi se toarnă compoziţie, fără să se umple totuşi. Se coc la foc potrivit aproximativ 10-12 minute.

Se scot din cuptor, se răcesc, apoi se servesc.

Prajitura cu ciocolata si piure de zmeura

Prajitura_cu_ciocolata_si_piure_de_zmeura

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.