Prajitura cu ciocolata si piure de zmeura
PrinteazaPrajitura cu ciocolata si piure de zmeura din: unt, ciocolata, zahar, faina, oua, piure de zmeură.
- 200 g unt + extra pentru uns
- 300 g ciocolată
- 4 linguri cu zahăr + extra pentru tapetat
- 3 linguri cu făină
- 3 ouă
- piure de zmeură
Mod de preaprare:
Topim într-o crăticioară la foc mic untul, ciocolata şi zahărul. Se toarnă totul într-un castron, apoi se adaugă pe rând ouăle şi se amestecă bine după fiecare.
Se încorporează şi piureul de zmeură făcut din 100 g fructe şi se omogenizează compoziţia.
Formele se ung cu unt şi se tapetează cu zahăr, apoi se toarnă compoziţie, fără să se umple totuşi. Se coc la foc potrivit aproximativ 10-12 minute.
Se scot din cuptor, se răcesc, apoi se servesc.
Prajitura cu ciocolata si piure de zmeura
Poftă bună!