Porumb picant

Printeaza

Porumb picant din: porumb, lapte, zahar, ardei, usturoi, limeta, miere, sos de soia.

Ingrediente:Porumb picant

  • 8 ştiuleţi de porumb
  • 5 linguri lapte
  • un praf de zahăr
  • ardei
  • usturoi
  • limeta
  • 6 linguri miere
  • 2 linguri sos de soia

 

Mod de preparare:

Se fierb 8 ştiuleţi de porumb cu 5 linguri lapte şi un praf de zahăr, 20 minute.

Se scurg şi se frig pe grătar 10-15 minute, ungându-i cu o marinadă din ardei iuţi, usturoi pisat, zeamă şi coajă de limetă rasă, 6 linguri miere şi 2 linguri sos de soia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.