Piept de pui cu cartofi, cascaval si marar

Printeaza

Piept de pui cu cartofi, cascaval si marar din: cartofi noi, piept de pui, marar, usturoi, caşcaval afumat, vin alb, sare, ulei, rozmarin.

Ingrediente:Piept de pui cu cartofi, cascaval si marar

  • 1,5 kg cartofi noi
  • 1 piept de pui
  • 1 legătură mărar
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 250 g caşcaval afumat
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • 5 linguri ulei
  • 1 linguriţă rozmarin

 

Mod de preparare:

Pieptul îl speli şi îl tai bucăţele. Cartofii îi tai în patru, îi aşezi într-un vas termorezistent şi presari peste ei sare, piper, rozmarin, usturoi şi torni ulei.

Adaugi deasupra bucăţelele de piept de pui şi torni vinul, apoi acoperi vasul cu o folie de aluminiu.

Introduci vasul în cuptor pentru 50 de minute, îndepărtezi folia şi razi dea­supra caşcaval. Mai introduci vasul în cuptor 15 minute, pen­tru gratinare.

Serveşti cu mărar tocat fin şi presă­rat deasupra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.