Piept de pui cu sos de soia şi legume

Printeaza

O reteta de piept de pui cu sos de soia si legume din: piept de pui, ardei, ceapa, ghimbir, sos de soia, lamaie, zahar si ulei de masline.

Ingrediente:Piept de pui cu sos de soia şi legume

  • 500 g piept de pui dezosat şi fără piele
  • 3 ardei (roşu, verde şi galben)
  • 1 ceapă mare
  • 30 g ghimbir proaspăt
  • 50 ml sos de soia
  • 1 lămâie
  • 30 g zahăr
  • ulei de măsline

 

Mod de preparare:

ITaie carnea de pui în cubuleţe potrivite, ardeii julien, iar ceapa o toci. în­cinge două linguri cu ulei de măsline într-un wok şi pune, pe rând, carnea, ceapa şi ar­deii. Acoperă cu un capac şi lasă la foc mic zece minute.

Fă un sos din ghimbir ras, zeamă de lămâie, 2ahăr şi soia. Când carnea din tiga­ie e aproape gata, adaugă acest sos. Dacă îţi place mâncarea picantă, pune un strop de harissa (pastă de chili). O garnitură foarte populară pentru acest fel de mâncare este orezul.

Piept de pui cu sos de soia şi legume

Piept de pui cu sos de soia şi legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.