Pavlova

Printeaza

Pavlova din: oua, zahar, amidon, otet, frisca, capsuni.

Ingrediente:Pavlova

  • 6 albuşuri x2
  • 350 g zahăr x2
  • 1,5 linguriţe oţet x2
  • 1,5 linguri amidon x2
  • 300 ml frişcă
  • 300 g căpşune

 

Mod de preparare:

Se bat albuşurile spumă şi, când aceasta începe să se formeze, se adaugă zahărul treptat. Se mixează în continuare şi se adaugă oţetul şi amidonul. Se mixează în continuare.

Se pune spuma în tava uşor unsă şi se formează cu lingura un cerc. Se lasă la cuptor 75 de minute. Se stinge focul şi se lasă să se răcească în cuptor cu uşa întredeschisă. Se procedează la fel cu cel de-al doilea blat.

După răcire, se umple cu frişcă şi căpşune.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.