Paste cu salam picant si telemea

Printeaza

Paste cu salam picant si telemea din: paste, sare, salam picant de porc, ceapa, ulei, telemea, patrunjel.

Ingrediente:Paste_cu_salam_picant_si_telemea

  • 400 g paste scurte
  • sare
  • 200 g salam picant de porc
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 200 g telemea
  • patrunjel proaspat

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se decojeşte salamul şi se taie cubuleţe. Se decojeşte ceapa şi se toacă. Se prăjeşte într-o tigaie cu 2 linguri de ulei încins, alături de salam.

Se scurg pastele şi se amestecă împreună cu amestecul de salam; se adaugă jumătate din cantitatea de brânză şi se amestecă.

Se repartizează pastele pe farfurii şi se presară restul de brânză şi pătrunjel verde.

Paste cu salam picant si telemea

Paste_cu_salam_picant_si_telemea

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.