Paste cu salam picant si telemea
PrinteazaPaste cu salam picant si telemea din: paste, sare, salam picant de porc, ceapa, ulei, telemea, patrunjel.
- 400 g paste scurte
- sare
- 200 g salam picant de porc
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei
- 200 g telemea
- patrunjel proaspat
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se decojeşte salamul şi se taie cubuleţe. Se decojeşte ceapa şi se toacă. Se prăjeşte într-o tigaie cu 2 linguri de ulei încins, alături de salam.
Se scurg pastele şi se amestecă împreună cu amestecul de salam; se adaugă jumătate din cantitatea de brânză şi se amestecă.
Se repartizează pastele pe farfurii şi se presară restul de brânză şi pătrunjel verde.
Paste cu salam picant si telemea
Pofta buna!