Parfait de mango cu ciocolata

Printeaza

Parfait de mango cu ciocolata din: nuci, curmale, praf de roscova, alulne, mango, afine.

Ingrediente:Parfait de mango cu ciocolata

  • o jumătate de ceaşcă de nuci
  • un sfert de ceaşcă de curmale, mărunţite
  • o lingură de praf de roşcovă
  • un sfert de ceaşcă de alune
  • o jumătate de ceaşcă de mango, cojit şi mărunţit
  • o jumătate de ceaşcă de afine

 

Mod de preparare:

Intr-un mixer amestecaţi nucile, curmalele şi praful de roscovă, până se amestecă bine, păstrând o textură grunjoasă. Puneţi deoparte.

Separat, amestecaţi alunele şi bucăţile de mango până se omogenizează.

Intr-un pahar de vin sau un bol de sticlă pentru desert, puneţi pe fund un strat din amestecul de nuci şi curmale, apoi un strat de afine şi un strat din mixtura de mango şi alune. Continuaţi cu alternanţa straturilor până sus.

Serviţi imediat, sau după ce a stat în congelator douăzeci de minute, ca să se întărească. De asemenea, puteţi depozita în frigider parfait-ul acoperit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.