Papricas de pui cu galuste

Printeaza

Papricas de pui cu galuste din: carne de pui, ulei, ceapa, smantana, faina, ou.

Ingrediente:Papricas de pui cu galuste

  • 150 g carne de pui
  • 1 lingură ulei
  • 1/2 ceapă fiarta
  • 1 lingură smantană
  • 1/2 linguriţă făină

Pentru găluşte:

  • 1 ou
  • 2 linguri făină

 

Mod de preparare:

Carnea de pui curăţata şi spălată se prăjeşte in ulei la care se adaugă cate puţină apă caldă şi se lasa sub capac la un foc incet, pană se frăgezeşte.

Se pune ceapa fiartă, dată prin sită, făina desfăcută in puţină apă rece şi smantana cu care se lasa să mai fiarbă 5-10 minute. Pentru găluşte se amestecă oul cu faina, pană se omogenizează.

Compoziţia obţinută se ia cu linguriţa, se fierbe in apă clocotită 10-15 minute, apoi se strecoară, iar galuştele se pun în papricaş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.