Paine umplută cu carne tocata

Printeaza

Paine umpluta: aluat de tarta, oua, carne tocata, ceapa, smantana, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paine_umpluta.png

  • 1 aluat de tartă
  • 1 gălbenuş

Ingrediente umplutură:

  • 800 g amestec de carne tocată
  • 2 cepe
  • 2 ouă
  • 2 linguri cu smântână
  • 1 legătură de mărar
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa în ulei. Adaugă carnea şi las-o să se înăbuşe.

Din când în când, stropeşte cu puţină apă călduţă. Condimentează şi aromatizează cu verdeaţă.

Lasă să se răcorească, după care încor­porează ouăle bătute cu smântână. Intinde din aluat două foi.

Aşază prima foaie într-o tavă neunsă. Repartizează uniform umplutura, după care acoperă cu cealaltă foaie.

Crestează aluatul cu vârful unui cuţit. Unge cu gălbenuş şi coace 40 de minute.

 Paine umplută cu carne tocata

Paine_umpluta.png

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place:
retete

Rulouri de paine cu sunca

Rulouri de paine cu sunca din: salata verde, apa, paine alb, unt, cascaval, sunca afumata. Ingredinte: o salata verde 2 cepe de apa o piine alba pentru toast 100 g unt 4 felii cascaval 4 felii sunca afumata     Mod de preparare O ceapa se taie inele iar cealalta se toaca fin. Painea se […]

Paine umpluta cu carne de miel

Paine umpluta cu carne de miel din: faina, unt, drojdie, lapte, galbenusuri, sare, zahar, pulpa de miel, maioneza, usturoi, ceapa verde, sare, piper si salata verde. Ingrediente:  300 g faina 100 g unt 30 g drojdie 200-250 ml lapte 2 galbenusuri sare putin zahar pentru umplutura: 750 g pulpa de miel 200 g maioneza 5 […]

Carne de vita in paine

Carne de vita in paine

Carne de vita in paine din: oua, faina, ulei, carne de vita, ceapa, sare, piper. Ingrediente: Pentru aluat: un ou 200 g făină 3 linguri ulei apă cât să se lege aluatul Pentru umplutură: 800 g carne tocată de vită 3 cepe 2 ouă o lingură apă rece 3 linguri ulei sare piper Mod de […]

Paine_cu_carne_la_cuptor

Paine cu carne la cuptor

Paine cu carne la cuptor din: chifle, unt, ceapa, castraveti murati, carne tocata, ou, cascaval, usturoi, ardei, sare, piper. Ingrediente: 8 chifle 8 linguri unt 2 cepe 4 castraveţi muraţi 350 g carne tocată 1 ou 75 g caşcaval 2-3 căţei de usturoi 1 ardei sare piper   Mod de preparare: Tai chiflele în două […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.