Paine umpluta cu masline

Printeaza

Paine umpluta cu masline din: paine, masline, bacon, rosii, cascaval, capere, gogonele, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 pâine rotundă
  • 100 g măsline verzi, feliate
  • 250 g bacon
  • 100 g roşii coapte
  • 100 g caşcaval
  • 1 linguriţă cu capere
  • 2 gogonele murate
  • 1 legătură de pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Taie capac pâinii şi scobeşte tot miezul. Dă caşcavalul pe răzătoarea mică, apoi amestecă-l cu pătrunjelul fin tocat. Feliază gogonelele, roşiile şi taie în bucăţi caperele.

Amestecă toate aceste ingrediente într-un castron şi adaugă măslinele, pune jumătate din cantitate pe fundul pâinii şi tasează uşor cu dosul unei linguri.

Pune două straturi de felii de bacon, caşcavalul ras şi din nou două straturi cu bacon, iar la urmă, restul de amestec cu roşii, măsline, capere şi gogonele.

Pune capacul pâinii şi dă la cuptor pentru 20 de minute.

Serveşte la câteva minute, după ce ai scos pâinea din cuptor, ca să nu curgă caşcavalul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.