Oua umplute cu pasta tartinabila cu sunca din: oua, pasta tartinabila cu sunca, galbenus de ou fiert, patrunjel, arpagic, paprika, masline, ardei iute. Poate te intereseaza si: Oua umplute cu ciuperci si cascaval Oua umplute cu aroma de curry Oua umplute cu sunca si castravete Oua umplute cu branza dulce si unt Oua umplute cu […]
Ouale
PrinteazaConsumate constant, dar cu moderaţie (cel mult două pe zi), ouăle previn apariţia afecţiunilor oculare prin conţinutul ridicat de luteină şi zeaxantină.
În plus, mineralele (fier, calciu, iod, zinc) şi vitaminele (A, D şi E) din ouă vă vor ajuta să aveţi unghii frumoase şi sănătoase.
Ouă fierte pane: Bateţi bine două ouă crude şi amestecaţi-le cu sare, piper si pătrunjel tocat mărunt. Adăugaţi putină făină, patru fire de ceapă tocate mărunt şi tot atâtea linguri de pesmet de pâine. Tăvăliţi în acest aluat opt ouă fierte tăiate pe jumătate şi apoi le prăjiţi în ulei încins.
Retete cu Oua:
Reteta zilei: Oua ochiuri pe pat de cartofi dulci si sunca de pui
Oua ochiuri pe pat de cartofi dulci si sunca de pui din: sunca de pui, cartofi dulci, ulei de masline, usturoi, ardei gras, ceapa, chimen, piper cayenne, sare, oua, avocado, coriandru. Ingrediente: 120gr sunca de pui, tocata 2 linguri de ulei de măsline 1 cartof dulce, curatat si tocat 1 cățel de usturoi, tocat 1/3 […]
Reteta zilei: Oua umplute cu aroma de curry
Oua umplute cu aroma de curry din: sare, oua, iaurt, mustar dijon, otet alb, praf de curry, praf de mustar, piper cayenne, boia, arpagic. Ingrediente: 1 lingura, plus 1/4-1/2 lingurita sare 6 oua 1/3 ceasca iaurt 2 lingurite de mustar Dijon 1 lingurita otet alb 3/4 lingurita praf de curry 1/4 linguriță praf de muștar […]
Reteta zilei: Oua coapte cu legume si parmezan
Oua coapte cu legume si parmezan din: ulei de masline, ceapa, rosii, usturoi, sare, piper, spanac, oua, parmezan, paine prajita. Poate te intereseaza si Mic dejun cu oua fierte, cartofi si dovlecei Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1/4 cană de ceapă cuburi 1 cană cuburi dovlecel 3 roșii, cuburi 1 cățel de usturoi, tocat […]
Pofta buna!