Oua umplute cu sos de raci cu garnitură de raci

Printeaza

Oua umplute cu sos de raci cu garnitură de raci

Ingrediente:Oua umplute cu sos de raci cu garnitură de raci

  • 12 ouă
  • 36 cozi de raci
  • 1 1/2lingură smîntînă
  • 60 g unt
  • 3/4 lingură făină
  • boia iute
  • puţin coniac
  • sare
  • 18 crutoane ovale prăjite
  • 1 1/2 pahar supă de raci

 

Mod de preparare:

Se face un sos suprem din unt, făină, supă, boia iute, sare si smîntînă. Ouăle se fierb 10 minute, se scot cojile, se taie în două în lung şi se scot găl­benuşurile.

Se amestecă cu 3 linguri sos de raci tocaţi şi sc umplu ouăle.

Se aşază pe un platou, se ţin la cald şi se napează cu restul de sos de raci.

Se garnisesc cu cozile de raci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.