Oua cu carnati din: carne de carnati, ardei gras, ceapa, oua, piper, cheddar, branza rasa.
Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos.
Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și performanței cognitive, reducerea senzației de foame și menținerea unei greutăți corporale sănătoase.
O masă echilibrată de mic dejun ar trebui să includă alimente bogate în carbohidrați complecși, proteine și grăsimi sănătoase. Acestea pot include ouă, cereale integrale, fructe și legume proaspete, brânză, iaurt sau lapte degresat, nuci și semințe.
Ingrediente:
60gr carne de carnati
60gr ardei gras verde, tocat
60gr ceapa tocata
8 oua
1/4 lingurita piper
120gr cheddar ras
120gr branza rasa
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170 C.
Intr-o tigaie adaugati carnea si rumeniti. Adaugati apoi ardeiul si ceapa si rumeniti in continuare.
Bateti oualele cu piperul si adaugati branzeturile. Imprastiati carnea si legumele pe toata suprafata tigaii si incorporati oualele.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.