Orez indonezian cu mazare si ciuperci
PrinteazaOrez indonezian cu mazare si ciuperci din: orez cu bob lung, mazăre, piept de pui, ciuperci conservate, lamaie, oua, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 500 g orez cu bob lung
- 250 g mazăre
- 500 g piept de pui
- 100 g ciuperci conservate
- o lămâie
- un ou
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Se pune orezul la fiert în apă cu sare, iar mazărea şe fierbe separat. Carnea se taie cuburi mici, care se pun la prăjit într-o tigaie cu o lingură de ulei.
Intre timp, se face o omletă simplă dinte-un ou, care, odată coaptă, se rulează si se taie. Mazărea, ciupercile si orezul se pun peste pui si se rumenesc aproximativ 5 minute, scuturând tigaia.
Se adaugă suc de lămâie, se potriveşti de sare si piper si se scoate într-un castron de servit. Se pune omleta si se aduce la masă.
Orez indonezian cu mazare si ciuperci
Pofta buna!