Orez indonezian cu mazare si ciuperci

Printeaza

Orez indonezian cu mazare si ciuperci din: orez cu bob lung, mazăre, piept de pui, ciuperci conservate, lamaie, oua, sare, piper, ulei.

Orez_indonezian_cu_mazare_si_ciuperci

Ingrediente:

  • 500 g orez cu bob lung
  •  250 g mazăre
  •  500 g piept de pui
  •  100 g ciuperci conservate
  •  o lămâie
  •  un ou
  •  sare
  •  piper
  •  ulei

Mod de preparare:

Se pune orezul la fiert în apă cu sare, iar mazărea şe fierbe separat. Carnea se taie cuburi mici, care se pun la prăjit într-o tigaie cu o lingură de ulei.

Intre timp, se face o omletă simplă dinte-un ou, care, odată coaptă, se rulează si se taie. Mazărea, ciupercile si orezul se pun peste pui si se rumenesc aproximativ 5 minute, scuturând tigaia.

Se adaugă suc de lămâie, se potriveş­ti de sare si piper si se scoate într-un castron de servit. Se pune omleta si se aduce la masă.

Orez indonezian cu mazare si ciuperci

Orez_indonezian_cu_mazare_si_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.