Must de iarna

Printeaza

Must de iarna din: struguri, zahar.

Must_de_iarna

Ingrediente:

  • 5 kg boabe de struguri
  • 1,750 kg zahăr

 

Mod de preparare:

După ce storci boabele de struguri, le pui imediat la fiert împreună cu zahărul, într-un vas mai mare. Fierbi timp de o oră, la foc mic, adunând mereu spuma for­mată deasupra.

Laşi mustul să se răcească, după care îl pui în sticle curate şi uscate de 0,5 l sau 1 l, pe care le închizi ermetic. Mustul – un sirop gros şi dulce – poate fi con­sumat iarna cu apă minerală sau sifon.

Must de iarna

Must_de_iarna

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.